Kosten


Denk jij, net als ik, dat overal geld voor wordt gevraagd? Ben je ook teleurgesteld in “hulpverlening”? En vind je ook dat alles alleen maar duurder wordt, zonder dat de kwaliteit verbetert?

Neem een kijkje in het flexibele systeem, dat ik heb ontwikkeld.

Ik heb in de loop van de jaren van alles en nog wat meegemaakt. Daardoor kan ik me goed in je (financiële) situatie inleven. Onmacht, wat een moeilijke financiële situatie met zich mee kan brengen, is frustrerend. Maar vrijlaten, wat betreft betaling van mijn diensten, kan ik toch ook niet bieden. Ik vind wel, dat elke persoon recht heeft op goede informatie, zorg en hulp. Daarom is mijn betalingssysteem heel flexibel.

Hierbij mijn richtlijnen:

Voor Meedenken, Voelen en Samenwerken vraag ik een basisbedrag van € 30 per uur (excl. BTW) op afspraak.

Wat je als extra bijdrage wilt betalen, bepaal je zelf.

Hierbij wat voorbeelden:

Van 30 euro gaat 21 procent BTW vanaf, dus er blijft maar € 24,79 over (excl. BTW)

Consult bij je huisarts: gemiddeld € 70 per uur. Wat heb je bij Autisme aan je huisarts?

Consult psychiater: gemiddeld € 130 per uur. Om een diagnose te stellen, heb jij een psychiater nodig. Maar is je psychiater goed geschoold en weet hij meer dan de reguliere zorg om je kind verder te helpen?

Consult complementaire zorg: gemiddeld € 90 per uur. Heeft jouw alternatieve therapeut een goed inzicht in Autisme Spectrum Stoornissen? Voelt hij het goed aan? En kan hij goed met je meedenken?

PGB maximum uurtarief voor 2013: € 63 per uur. Je kan mij via PGB betalen, maar ik raad het af in verband met  verantwoordingsproblemen die dat met zich mee kunnen brengen en minimum begeleidingsuren/ kosten waar ik naar streef.

Consult per telefoon/mail: € 10 per 12 min.

Skype consult: afhankelijk van je hulpvraag. Richtlijn: € 30 per uur.