Maandag, 8 september 2014: Benefit concert met Liesbeth List!!!


Benefiet concert met  Liesbeth List liesbeth-list

Ten behoeve van Stichting Mama Vita en dus kinderen met Autisme!!!

Wanneer: 8 sptember 2014 om 20:30

Waar: theater de Lampegiet, Kerkewijk 10, Veenendaal

Meer info: www.lampegiet.nl

Moeders van kinderen met autisme ervaren veel onbegrip van mensen in hun omgeving. Steeds maar moeten uitleggen en verantwoorden waarom je kind en jij hulp nodig hebben, het zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing, etc. Dit put je niet alleen fysiek, financieel maar ook emotioneel uit.

Stichting Mama Vita brengt daarom de moeders bij elkaar die zich sterk willen maken voor hun kinderen met autisme. De moeders van Mama Vita delen kennis en inzichten, steunen elkaar en komen samen op voor hun kinderen. Mama Vita is er om moeders sterker te maken en te houden. Op deze manier kunnen de moeders de kinderen weer helpen. En dan krijgen die kinderen ook weer een betere toekomst.

Om deze reden geeft Liesbeth List een benefietconcert voor deze moeders, omdat ze zelf moeder is van een gezond kind en het haar aangrijpt dat deze groep moeders zo hard moeten knokken voor hun kinderen. Met het geld wat Mama Vita ophaalt ondersteunt ze deze moeders en dus de kinderen met autisme, door het  inzetten van een sociaal netwerk, trainingen voor de moeders en het creëren van randvoorwaarden voor het onderwijs. Daarnaast wil ze zichtbaar maken wat nu voor de samenleving nog zo onzichtbaar is.

One Response to Maandag, 8 september 2014: Benefit concert met Liesbeth List!!!

  1. Marina 27 november 2013 at 23:10 #

    Het concert gaat op 2 december helaas niet door :cry:
    Er wordt een andere datum voor geprikt :!:
    Hou de site in de gaten!

Geef een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!:


Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , , , , ,