Mijn Kind zit op…..


Over en Weer lente uitgave 2014 van Alexander Roozendaalschool4 april 6

Naschoolse activiteiten

Bij de ontwikkeling van kinderen  hoort ook vrienden maken en het meedoen aan clubjes.  Wanneer je kind naar het speciaal onderwijs gaat, kan het soms lastig zijn om een geschikte activiteit te vinden. Wordt mijn kind wel geaccepteerd, past het wel tussen de andere kinderen? Is er wel oog voor wat mijn kind nodig heeft?  Allemaal vragen die bij je op kunnen komen als ouder, ook bij mij als moeder van Reijer.

Toch is het ook voor kinderen van onze school belangrijk om leuke activiteiten buiten school te hebben. Het gevoel deel uit te maken van een groep,  nieuwe ervaringen op te doen, samen te werken met andere kinderen.  Allemaal belangrijke dingen en nodig om zelfvertrouwen  te kunnen ontwikkelen.

Om in deze behoefte te voorzien, organiseert Marina Svetlakova,  een van de moeders op onze school en eigenaar van MVS begeleiding ( www.mvsbegeleiding.nl)  sinds een aantal jaren, naschoolse activiteiten in de buurt van onze school.

Ik heb Reijer vorig jaar voor het eerst  mee laten doen met deze groepen, en hij vond het gelijk erg leuk. Zo heeft hij muzieklessen gevolgd,  dans15 apr 6 en beweging, beeldende kunst en kinderyoga.  Ik heb het idee dat hij veel meer zelfvertrouwen gekregen heeft hierdoor en zichzelf beter heeft leren uiten.

De groepjes bestaan uit maximaal 6 kinderen, waardoor alle kinderen genoeg aandacht kunnen krijgen en worden gegeven door ervaren vakkrachten. Op dit moment is er op de maandag muziekles, onder leiding van juf  Elsbeth, en op de vrijdag combilessen: Van Karel Appel tot Zingen en Swingen  gegeven door juf Sandra.

De lessen zijn allen in de buurt van de school en zijn van 1545 tot 1645. Als het je leukt om je kind ook mee te laten doen, kun je contact opnemen met Marina Svetlakova, via mail: marina@mvsbegeleiding.nl of telefoon 06 26 276 740

Ik kan het van harte aanraden.

Leonie Wielstra, moeder van Reijer

No comments yet.

Geef een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!:


Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , , , ,